Rutes pels sentits

Anella Verda

L’Anella Verda d’Igualada és un itinerari per a vianants i ciclistes que recorre el voltant de la ciutat d’Igualada. Aquesta ruta circular té una longitud aproximada de 13 km i ofereix als visitants la possibilitat de gaudir de la natura, de l’aire lliure i de les vistes panoràmiques de la ciutat i els seus voltants. L’itinerari està senyalitzat i inclou diferents punts d’interès. L’Anella Verda és una opció ideal per als amants de l’esport, la natura i la vida saludable.

RECorreguts

RECorreguts és una iniciativa turística que proposa itineraris per descobrir el patrimoni històric, cultural i natural de l’emblemàtic barri del Rec. A través d’aquests recorreguts, els visitants poden conèixer el barri i tots els seus espais d’origen industrial tant impactants i vinculats amb el món adober.

Igualada Modernista

Descobreix la bellesa de la Igualada Modernista. Visita edificis emblemàtics i deixa’t sorprendre per la seva arquitectura modernista única. Recorre els carrers d’Igualada i descobreix les històries i anècdotes darrere d’aquests edificis que van ser testimoni de l’època daurada de la ciutat. Un viatge en el temps que no et deixarà indiferent.

Igualada Ignasiana

El 1522 arribava a Igualada un pelegrí, un dels molts viatgers que passaven per la vila seguint el Camí Ral cap a Terra Santa. No obstant, alguna cosa el va fer aturar el seu camí. La Igualada que va conèixer el futur sant era diferent de la que coneixem avui. La ciutat estava sortint del seu passat medieval i s’obria al món mentre la societat canviava. Paraires, negociants i notaris guanyaven poder urbà i s’organitzava una nova oligarquia que començaria a transformar Igualada en la ciutat comercial i industrial que és ara. Però això no es va fer en un dia. Amb aquest recorregut descobrirem la Igualada moderna, els llocs que va visitar Sant Ignasi, la recreació del vestit que es va fer confeccionar a la ciutat i l’espai interpretatiu situat a l’oficina de turisme d’Igualada.

Igualada Medieval

Igualada, capital de la comarca de l’Anoia, és coneguda per ser un centre industrial amb una llarga història. Però abans que fos un centre tèxtil i d’adoberia, la ciutat es va desenvolupar al voltant d’una cruïlla de camins. Amb una visita guiada, es pot descobrir l’origen mil·lenari de la ciutat i recórrer les seves muralles, així com veure altres elements patrimonials del nucli antic, com els portals medievals, la mota defensiva i el mercat principal de la comarca de l’Anoia.

Oficia de Turisme:
Plaça de la Creu, 18
08700 Igualada
info@albergcalmaco.com
(+93) 93 516 40 16

Igualada, destí compromès amb la norma BIOSPHERE
Idioma
© 2023 Igualada Turisme